Un aperitiv usor
Taiem foile de placinta in patrate de circa 10 cm. Ungem cu ulei de masline cate 3 foi de placinta si le asezam intercalat in tava de briose pentru a obtine forma cosuletelor. Coacem cosuletele 5-7 minute. Dupa ce s-au copt cosuletele, le lasam la racit.
Frigem pieptul de pui in ulei de masline ilc ondimentam cu sare, piper mozaic proaspat macinat, boia dulce si curcuma, adaugam ardeiul taiat cubulete, iar spre final cand pieptul de pui este aproape gata coaja rasa de lamaie.
Intr-un bol pasam un fruct de avocado cu 1 lingura ulei de masline, zeama de la jumatate de lamaie sare si piper, apoi incorporam nucile caju maruntite.
Taiem celalalt fruct de avocado cubulete si il amestecam cu pieptul de pui. Compozitia rezultat o punem in cosulete si ornam cu triunghiuri mici de lamaie si nuci caju. Alaturi de cosulete servim pasta de avocado si caju.
Pofta buna !
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaVinete cu usturoi este un mode deosebit de a pune vinetele pentru iarna. Pentru aceasta reteta cu vinete aveti nevoie de 5-6...
Vinete cu usturoiSupade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Supa de pereSosul de tarhon cu smantana: o combinație delicioasă între tarhon proaspăt și smantana cremoasă, perfectă pentru a...
Sos de tarhon cu smantanaAlivencile sunt preparate traditionale din Moldova si pot fi dulci sau sarate. Se mai intalnesc si sub denumirea de placinta...
AlivenciIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii