O reteta usoara si rapida
Se ung foile de placinta cu ulei de susan, apoi se asaza in straturi 6 foi una peste alta si se taie foile in patratele de circa 10 cm. Se pun foile in forma de briose unsa si se modeleaza sub forma unor cosulete.
Se dau la cuptor 5-8 minute pana ce devin rumene.
Se fierb oualele de prepelita si se lasa la racit si se curata de coaja.
Se trag la tigaie in putin ulei de masline legumele asezonate cu sare, piper si pudra de usturoi.
Cand sunt gata legumele, se adauga cascavalul ras si se amesteca.
Se umplu cosuletele cu amestecul de legume si se orneaza cu jumatati de oua de prepelita, rosii cherry si masline.
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii