Cosulete de linte cu guacamole este un aperitiv festiv cu siguranta deosebit. Cu aceasta reteta de aperitiv cu siguranta veti impresiona invitatii.
Mod de preparare cosulete
Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs.
Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul cu grija pentru a nu sfarama lintea.
Puneti 2 linguri de compozitie in forme briose tapetate cu hartie de copt si cu mana presati bine pentru a lua forma unui cosulet.Dam la cuptorulpreincalzit la 180 gr timp de 20 minute.
Mod de preparare crema
Mixam avocado cu sucul de lamaie si uleiul de masline pana se omogenizeaza bine.La final eu am adaugat ceapa taiata foarte fin si sarea.Cu posul am umplut cosulete(bine racite) si le-am decorat cu ardei iute.
Pofta buna!
Cele doua functii pe care as dori sa le testez: coacerea si prajirea

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii