Cosulete de linte cu guacamole este un aperitiv festiv cu siguranta deosebit. Cu aceasta reteta de aperitiv cu siguranta veti impresiona invitatii.
Mod de preparare cosulete
Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs.
Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul cu grija pentru a nu sfarama lintea.
Puneti 2 linguri de compozitie in forme briose tapetate cu hartie de copt si cu mana presati bine pentru a lua forma unui cosulet.Dam la cuptorulpreincalzit la 180 gr timp de 20 minute.
Mod de preparare crema
Mixam avocado cu sucul de lamaie si uleiul de masline pana se omogenizeaza bine.La final eu am adaugat ceapa taiata foarte fin si sarea.Cu posul am umplut cosulete(bine racite) si le-am decorat cu ardei iute.
Pofta buna!
Cele doua functii pe care as dori sa le testez: coacerea si prajirea
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii