pentru retete de primavara! Simplu si delicios!
Se curata ciupercile de pielita si picioruse si se ung cu o picatura de ulei de masline si un parf de sare apoi se pun intr-o tavita si se dau 15 minute,la cuptorul incins. Se ung forme de briose cu ulei de masline se aseaza felii subtiri de Sunca de Praga apoi se pune cate o ciupercuta in fiecare cosulet ,se pun morcovii cubulete mici si mazarea boabe,fierte un pic in apa cu sare,in fiecare ciupercuta,deasupra se pun cateva cubulete de Sunca de Praga,cate o bucatica de Mozzarella si se dau la cuptor cca 15 -20 mionute pana ce se rumenesc frumos cosuletele. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii