Simplu, ieftin si delicios, aceste cosulete pot fi servite ca aperitive calde sau reci, la o masa in familie sau cu prieteniii!!! Delicioase!!
Se curata ciupercile de pielita si picioruse si se ung cu o picatura de ulei de masline si un praf de sare, apoi se pun intr-o tavita si se dau 15 minute la cuptorul incins. Se ung forme de briose cu ulei de masline, se asaza felii subtiri de sunca de Praga, apoi se pune cate o ciupercuta in fiecare cosulet, se pun morcovii cubulete mici si mazarea boabe, fierte un pic in apa cu sare, in fiecare ciupercuta, deasupra se pun cateva cubulete de sunca de Praga, cate o bucatica de mozzarella si se dau la cuptor cca. 15 -20 minute, pana ce se rumenesc frumos cosuletele. Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii