Crema de vinete ardeleneasca

Se coc vinetele cu coja cu tot in cuptor. Dupa ce se coc le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit incepem sa le decojim de coaja si sa fim atenti cum

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de vinete ( aprox. 5 bucati)
  • aprox. 1 dl maioneza
  • 1 ceapa mica rosie
  • sare dupa gust
  • eventual mustar

Mod de preparare

Se coc vinetele cu coja cu tot in cuptor.

Dupa ce se coc le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit incepem sa le decojim de coaja si sa fim atenti cum le curatam ca sa nu lasam resturi.

Facem maioneza.

Intr-un mixer adaugam toate ingredientele si le mixam bine pana devin ca o pasta.
Se serveste cu paine prajita

Alte retete

Vinete coapte

Vinete cu ardei

Zacusca vinete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori