Se coc vinetele cu coja cu tot in cuptor. Dupa ce se coc le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit incepem sa le decojim de coaja si sa fim atenti cum
Se coc vinetele cu coja cu tot in cuptor.
Dupa ce se coc le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit incepem sa le decojim de coaja si sa fim atenti cum le curatam ca sa nu lasam resturi.
Facem maioneza.
Intr-un mixer adaugam toate ingredientele si le mixam bine pana devin ca o pasta.
Se serveste cu paine prajita
Alte retete
Vinete coapte
Vinete cu ardei
Zacusca vinete
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii