Decojeste si rade 200 g de morcovi si 200 g de cartofi. Adauga ramura de rozmarin si frunze de salvie tocate marunt. Cerne incet 2 linguri de faina pe
Decojeste si rade 200 g de morcovi si 200 g de cartofi. Adauga ramura de rozmarin si frunze de salvie tocate marunt. Cerne incet 2 linguri de faina peste legumele rase si adauga 4 linguri de apa. Amesteca si imparte compozitia in patru parti egale. Aseaza prima portie in putin ulei de masline, turteste-o si prajeste-o pe ambele parti.
Alte preparate culinare recomandate:
Zacusca de legume
Ardei umpluti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii