Crochetele de cartofi sunt aperitive simple si delicioase. Se fierb cartofii, se racesc si se dau prin masina de tocat. Se desface drojdia in lapte.
Crochetele de cartofi sunt aperitive simple si delicioase. Se fierb cartofii, se racesc si se dau prin masina de tocat. Se desface drojdia in lapte. Cartofii se amesteca cu untul, ouale, faina si cu drojdia. Se condimenteaza si se lasa sa creasca. Se pune cu lingura in tigaie si se prajesc pana se rumenesc.
Crochetele de cartofi se servesc fierbinti cu smantana.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii