crochete din cartofi si dovlecei este un aperitiv festiv delicios, un aperitiv rapid si simplu de pregatit, dar un aperitiv crocheta gustos.
Cartofi se curata si se pun la fiert in apa cu sare se lasa sa fiarba ~ 15 min dupa care se scot din apa si se paseaza. Dovlecelul sa da prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt.
Intr-un bol se amesteca piureul de cartofi cu dovlecelul ras, ceapa, parmezan, usturoiul granulat , boia iute, sare, piper, 2 linguri de pesmet si oul. Din compozitia obtinuta se formeaza bilute care se trec prin pesmet.
Se pune o tigaie pe foc dupa care se adauga uleiul, cand sa incins si acesta se pun la prajit crochetele.
Cand sunt aurii se scot pe un prosop de hartie pentru a abosorbi excesul de ulei.
Sos: se amesteca iaurtul cu usturoiul zdobit si maratul tocat. Mai simplu nici nu se poate:D
Tehnologia cu incalzire 3 D caldura functioneaza uniform si nu este nevoie sa amesteci iar cu cele 12 programe de gatire pot sa indeplinesc toate poftele familiei mele.
Crochetele de cartofi se servesc ca si aperitiv.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii