Cuburi cu legume

Retete sanatoase cu fructe si legume.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
medie
Cuburi cu legume

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 ciupercute la borcan
  • 200 ml lapte
  • 40 g cascaval ras
  • 2 cepe verzi
  • 200 g fasole rosie la borcan
  • 150 g mazare verde la borcan
  • 100 g porumb
  • sare+piper

Mod de preparare

Curatam ceapa verde si apoi o taiem cubulete mici. Taiem ciuperculete pe jumatate. Trecem printr-un jet de apa, mazarea, porumbul si fasolea rosie. Intr-un bol, punem cele 6 oua. Le batem bine cu o furculita sau cu un tel. Adaugam sare si piper dupa gust. Le amestecam bine. Adaugam laptele impreuna cu cascavalul ras si batem cu un tel. Intr-un bol punem toate legumele si le amestecam cu o lingura. Tapetam o tava de dimensiuni mai mici cu hartie de copt. Adaugam amestecul de legume si le intindem uniform pe toata suprafata tavii. Adaugam amestecul de oua peste legume. La final, trebuie sa mai presam putin cascaval rasa deasupra amestecului de oua. Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de 40-45 de minute. Preparatul trebuie sa fie frumos rumenit, la suprafata. Pentru cuburi perfecte, trebuie sa asteptam ca preparatul nostru sa ajunga la temperatura camerei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Gris cu lapte
2
Bebelusi > 12 luni

Gris cu lapte

Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.

Gris cu lapte
Marmelada de mere si pere
3
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
4
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Zacusca cu vinete si morcov
5
Zacusca

Zacusca cu vinete si morcov

Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...

Zacusca cu vinete si morcov
Parteneri
Fasole batuta, orientala (Byesar)
Bucataras.RO

Fasole batuta, orientala (Byesar)

O altfel de fasole batuta... mai buna ! :) 

Fasole batuta, orientala (Byesar)
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia