Se prajeste ceapa 10 minute pana devine moale apoi se adauga ghimbirul, usturoiul, turmenicul, chimenul si praful curry. Se mai lasa pe foc un minut.
Se prajeste ceapa 10 minute pana devine moale apoi se adauga ghimbirul, usturoiul, turmenicul, chimenul si praful curry.
Se mai lasa pe foc un minut. Se adauga amestecand rosiile si zaharul, conopida, cartofii si ardeiul verde taiat. Sare si piper.
Se acopera cu capac si se lasa 30 min pana cand legumele devin moi, mai adaugam si apa daca este nevoie.
Dupa ce se fac legumele se scoate ardeiul si se amesteca in suc de lamaie. Se presara coriandru.
Servim cu lipii si cu o lingurita de iaurt.
Alte retete recomandate:
Mancare de urzici
Spanac
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii