Se face un amestec de consistenta aluatului de clatite. Inelele de ceapa se trec prin aluat si se prajesc in ulei adanc. Se scot pe hartie absorbanta
Se face un amestec de consistenta aluatului de clatite.
Inelele de ceapa se trec prin aluat si se prajesc in ulei adanc.
Se scot pe hartie absorbanta cand sunt rumenite pe ambele parti.
Se servesc fierbinti .
Pofta buna!
Reteta Deliciu de ceapa a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro
Alte retete cu ceapa gasiti aici:
Dulceata de ceapa rosie ,
Inele de ceapa,
Minitarte cu ceapa prajita si pere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii