Dovlecei a la greque

Spalam dovleceii apoi le taiem capetele. Ii fierbem intregi in apa cu sare. Ii sfaramam calzi si ii lasam timp de 30 minute intr-o sita, pentru a se s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg de dovlecei
  • 200 g branza feta
  • 3 oua intregi
  • 60g parmezan ras
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalam dovleceii apoi le taiem capetele.

Ii fierbem intregi in apa cu sare.

Ii sfaramam calzi si ii lasam timp de 30 minute intr-o sita, pentru a se scurge bine.

Sfaramamm branza feta cu furculita.

Batem ouale intr-o salatiera. Adaugam branza si parmezanul rase. Saram si piperam.

Incorporam dovleceii in amestec

Turnam totul intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu ulei de masline.

Punem la cuptor la 160 grade. Crusta trebuie sa fie bine rumenita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori