Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc la cuptor, în manta crocantă de pesmet şi parmezan. De încercat!
Se spală dovleceii şi se şterg.
Se taie sub formă de bastonașe, care se presară cu sare şi piper.
Se dau prin ou bătut şi se tavălesc prin pesmetul amestecat cu parmezan.
Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor la 200 grade cu ventilatie pentru 20 de minute.
Se servesc cu sos de roşii cu usturoi sau sos de smântână cu usturoi.
Poftă bună!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii