Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in felii mai groase. Batem bine oul cu sare,vegeta,piper si marar tocat fin. Radem branza si o a
Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in felii mai groase.
Batem bine oul cu sare,vegeta,piper si marar tocat fin.
Radem branza si o amestecam cu pesmetul.
Luam fiecare felie de dovlecel si o trecem
mai intai prin faina apoi prin ou apoi
prin amestecul de branza cu pesmet.
Dupa ce terminam operatiunea...incingem
uleiul si prajim dovleceii pana se rumenesc
bine pe ambele parti.
Ii scoatem pe prosoape de hartie sa se scurga de surplusul de ulei.
Pentru sos:
Curatam usturoiul, il pisam,adaugam un praf de sare si un strop de ulei si frecam bine cu o lingurita.
Cand s-a albit il amestecam si cu rosia data pe razatoare.
Servim dovleceii calzi stropiti cu sosul de usturoi si decorati cu patrunjel verde.
Alte retete recomandate
Zacusca vinete
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii