Pentru dovlecel cu branza de vaci se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Branza de vaci se amesteca cu maioneza.
Pentru dovlecel cu branza de vaci se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi.(nu trebuie sa mai contina apa) Branza de vaci se amesteca cu maioneza, ceapa taiata fin, mararul si apoi se adauga dovlecelul taiat cubulete. Se amesteca foarte incet.
Se serveste in bol, ornat cu rosii si ardei
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii