Curata dovleceii, taie-i in doua si scoate-i miezul. Sfarama cu o furculita si presara cu sare. Pune-l deoparte. Inabuse legumele amestecate si rade c
Curata dovleceii, taie-i in doua si scoate-i miezul. Sfarama cu o furculita si presara cu sare. Pune-l deoparte. Inabuse legumele amestecate si rade cascavalul. Toaca marunt ficatul, condimenteaza-l si prajeste-l. Dupa ce s-a racit, amesteca-l cu doua galbenusuri. Umple dovleceii cu ficat, pune legumele si presara cu casaval ras si migdale. Coace totul la cuptor.
Alte mancaruri recomandate
Ciorba radauteana
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei copti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii