Pentru dovlecel pane delicios curatam dovleceii si ii taiem felii nu foarte groase. Le saram si le asezam pe servetele de bucatarie.
Pentru dovlecel pane delicios curatam dovleceii si ii taiem felii nu foarte groase. Le saram si le asezam pe servetele de bucatarie
Batem ouale cu sare si piper, adaugam berea si faina (aluatul sa fie putin mai gros ca cel de la clatite). La final adaugam si patrunjelul tocat marunt,
Intr-o tigaie incalzim uleiul foarte bine,
Dovleceii uscati ii trecem prin aluat si se pun in uleiul incalzit. Ii intoarcem pe cealalta parte sa se faca.
Ii scoatem pe o farfurie tapetata cu servetele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii