Drob de morcovi

1. Speli orezul, cureti usturoiul, ardeiul, iar pe acestea din urma le tai marunt. 2. Amesteci uleiul cu apa si imediat, pui pe rand restul ingredient

Timp pregatire
77 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cani de orez
  • 2 cani de morcov dat pe razatoare
  • 1 cana de pesmet
  • 2 cepe mari taiate marunt
  • 3 linguri ulei
  • 1-1 1/2 cana apa calda
  • 1-2 lingurite de sare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 paharut de cimbru uscat
  • patrunjei si 1-2 ardei grasi

Mod de preparare

1. Speli orezul, cureti usturoiul, ardeiul, iar pe acestea din urma le tai marunt.

2. Amesteci uleiul cu apa si imediat, pui pe rand restul ingredientelor.

3. Torni compozitia intr-o cratita si o dai la cuptor pentru 45 de minute.

4. Dupa 3 sferturi de ora, iei capacul si-l mai lasi 10 minute sa se coaca si sa se rumeneasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci