Se prepara un aluat de clatite, inlocuind laptele cu bere, dupa care se pune deoparte (Aluatul trebuie sa fie mai consistent decat cel obisnuit.) Int
Se prepara un aluat de clatite, inlocuind laptele cu bere,
dupa care se pune deoparte (Aluatul trebuie sa fie mai
consistent decat cel obisnuit.)
Intre timp, se curata fasolea si se pune la fiert in apa clocotita, in care se poate adauga, dupa preferinta, o ceapa si o felie de lamaie.
Se lasa sa fiarba 15-20 de minute, dupa care se strecoara.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.
Se toarna fasolea in castronul cu aluatul de clatite, se amesteca usor, apoi se prajeste in tigaie, bucata cu bucata, pe ambele parti, pana cand capata o culoare aurie.
Se servesc fierbinti, simple sau ca garnitura pentru fripturi.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii