Se prepara un aluat de clatite, inlocuind laptele cu bere, dupa care se pune deoparte (Aluatul trebuie sa fie mai consistent decat cel obisnuit.) Int
Se prepara un aluat de clatite, inlocuind laptele cu bere,
dupa care se pune deoparte (Aluatul trebuie sa fie mai
consistent decat cel obisnuit.)
Intre timp, se curata fasolea si se pune la fiert in apa clocotita, in care se poate adauga, dupa preferinta, o ceapa si o felie de lamaie.
Se lasa sa fiarba 15-20 de minute, dupa care se strecoara.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.
Se toarna fasolea in castronul cu aluatul de clatite, se amesteca usor, apoi se prajeste in tigaie, bucata cu bucata, pe ambele parti, pana cand capata o culoare aurie.
Se servesc fierbinti, simple sau ca garnitura pentru fripturi.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii