Friganele de cartofi

Se curata cartofii cruzi si se rad pe o razatoare cu gauri mai mari. Se scurg in mana, se adauga sare, piper si putin patrunjel verde tocat. Deoparte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 oua

Mod de preparare

Se curata cartofii cruzi si se rad pe o razatoare cu gauri mai mari. Se scurg in mana, se adauga sare, piper si putin patrunjel verde tocat. Deoparte se face un alua de clatite din 2 oua, pentru 1/2 kg de cartofi curatati. Se amesteca cu cartofii. Se ia din compozitie cu lingurita si se toarna in untura fierbinte. Se rumenesc vreo 10 minute pe o parte si pe alta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci