Taiem in doua guliile si le scoatem pulpa. Taiem pulpa in bucatele mici si le punem in apa in care fierbem guliile. Dupa ce au fiert, le scoatem pe o
Taiem in doua guliile si le scoatem pulpa. Taiem pulpa in bucatele mici si le punem in apa in care fierbem guliile. Dupa ce au fiert, le scoatem pe o farfurie. Apoi punem crema de branza intr-un vas mic. Taiem marunt busuiocul si il adaugam la crema, adaugam putina frisca sau un iaurt natural. Amestecam bine si umplem guliile. Decoram cu masline negre si varza creata rosie (putem folosi si frunze de menta, piperul si sarea le punem in crema inainte sa umplem guliile).
Alte retete recomandate
Zacusca vinete
Ciuperci umplute
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii