Se curata dovleceii de coaja, dupa care se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se strecoara si se taie cubulete. Se caleste ceapa tocata marunt.
Se curata dovleceii de coaja, dupa care se pun la fiert in apa clocotita cu sare.
Se strecoara si se taie cubulete. Se caleste ceapa tocata marunt.
Se adauga rosiile taiate cubulete, sare si piper dupa gust. Se lasa pe foc mic, amestecand continuu, pana cand uleiul se ridica la suprafata.
Se adauga frunzele de patrunjel si marar, tocate marunt.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii