Daca astepti musafiri, pregateste inele de ardei umpluti. Prepararea acestei retete este foarte simplu.
Daca astepti musafiri, pregateste inele de ardei umpluti. Prepararea acestei retete este foarte simplu. Se pregatesc ardeii pt. umplut: se indeparteaza semintele si nervurile interioare. Se taie pe lungime avocado, se scoate samburele si se trece miezul intr-un vas peste care se adauga imediat zeama de lamaie (altfel se inbruneaza). Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Se paseaza avocado, se adauga usturoiul pisat. Se dizolva gelatina stoarsa de apa rece in apa fierbinte si se adauga peste pasta de avocado amestecand bine. Se adauga mararul tocat si se potriveste gustul cu sare, piper si eventual zeama de lamaie. Amestecul obtinut se toarna in cei doi ardei, se acopera cu o folie si se introduc in frigider pana se incheaga. Se taie felii din ardei de 1 cm grosime si se servesc cu masline si/sau frunze de menta.
Inelele de ardei umpluti se servesc cu masline sau ornate cu frunze de menta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii