Latkes sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste chiftelute aveti nevoie de cartofi, ceapa, oua, faina, sare si ulei.
Latkes sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste chiftelute se amesteca toate ingredientele. Cartofii si ceapa se pot da ori pe razatoare sau se pot baga in robot.
Se infierbanta uleiul si se adauga cate o lingura din compozitie. Daca se foloseste o tigaie non-stick, nu se pune mult ulei. Sunt gata cand sunt de o culoare maronie.
Aceste chiftelute, latkes sunt o traditie pentru Chanukkah sau Hanukkah, o sarbatoare ebraica.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedePrajitura cu crema de nuci este absolut delicioasa! O prajitura cu blat simplu si pufos, crema de nuci delicioasa si aromata....
Prajitura cu crema de nuciÎmi place foarte mult pâinea de casă, superioară aceleia din comerț, pentru că are un gust foarte bun,...
Paine rotunda impletita
Comentarii