Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze. Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca
Se aleg masline mari, frumoase, si se fierb in apa, in citeva clocote, ca sa se mai desareze.
Se cresteaza in lung, se scoate simburele, cu grija ca sa nu se sfarime maslina, si se umple, ajutandu-ne cu lingurita, cu putina pasta de peste frecata cu unt.
Se asaza maslinele pe farfurie, cu frunze de salata imprejur.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Tocanita de vitel cu galuste
Tocanita de carne de vita cu cartofi
Tocanita cu ardei copti si pui
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii