Medalion de vinete

Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Medalion de vinete

Ingrediente

  • o vanata mare sau 2 mai mici-aprox 400 g
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 200g mozarella sau orice branza care se topeste frumos la cuptor
  • rosii sau pulpa se rosii depelate
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de masline
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane Am imbracat vinetele in rochite si le-am bronzat in ulei, pe ambele fete. Am pregatit vasul. L-am uns cu putin ulei si apoi am asezat vinetele. Pe fiecare medalion se pune o bucata de mozarella, o rosie sau rosii cuburi depelate. Parfumati medalioanele cu frunzulite de busuioc, sare, piper si cativa stropi de ulei de masline. Dupa 15- 20 de minute sunt gata.


Se serveste cald.
Reteta Medalion de vinete a fost propusa de piscotel pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori