Pachetele de primavara cu sos chili este o reteta minunata de aperitiv picant si simplu de gatit.
Pachetele de primavara cu sos chili este o reteta minunata de aperitiv picant si simplu de gatit.
Se spala si se curata legumele, dupa care se taie paie subtiri si sa calesc la foc potrivit foarte putin. Este esential ca legumele sa ramana crocante. Se fierb taiteii si se amesteca cu legumele calite. SE asezoneaza umplutura cu sare, piper si sos de soia
Intre timp, se pregatesc foile de placinte. O foaie se intinde si se taie in jumatate; se ung marginile cu ou batut.
Se asaza umplutura in mijloc si se roleaza impachetandu-se ca o sarma. Pachetelele se dau cu ou si se pun in baie de ulei incins. Sunt gata cand se rumenesc.
Se servesc calde sau reci cu sos chili.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii