Pachetele de primavara cu sos chili este o reteta minunata de aperitiv picant si simplu de gatit.
Pachetele de primavara cu sos chili este o reteta minunata de aperitiv picant si simplu de gatit.
Se spala si se curata legumele, dupa care se taie paie subtiri si sa calesc la foc potrivit foarte putin. Este esential ca legumele sa ramana crocante. Se fierb taiteii si se amesteca cu legumele calite. SE asezoneaza umplutura cu sare, piper si sos de soia
Intre timp, se pregatesc foile de placinte. O foaie se intinde si se taie in jumatate; se ung marginile cu ou batut.
Se asaza umplutura in mijloc si se roleaza impachetandu-se ca o sarma. Pachetelele se dau cu ou si se pun in baie de ulei incins. Sunt gata cand se rumenesc.
Se servesc calde sau reci cu sos chili.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii