Pasta de vinete picanta se serveste la tartine. Coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei, adaugam doua linguri de sos picant.
Pentru pasta de vinete picanta, coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei, adaugam doua linguri de sos picant si sare dupa gust; calim ceapa cu sosul picant in ulei, adaugam vinetele si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi asezam pasta pe platou si decoram cu verdeata.
Decorata cu verdeata, pasta de vinete se serveste la tartine.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii