Ardeii se taie jumatati, se curata de seminte si cotor si se pun in cuptor pe o tava la 350 grade F, 20 minute. Sosul: Intr-o tigaie se incalzeste p
Ardeii se taie jumatati, se curata de seminte si cotor si se pun in cuptor pe o tava la 350 grade F, 20 minute.
Sosul: Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline, se adauga usturoiul pisat si rosiile din bulion taiate marunt. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Cu acest sos se umplu ardeii si se orneaza cu frunze de busuioc sau patrunjel.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii