Drojdia dizolvata in apa calda se amesteca impreuna cu faina, margarina si putina sare. Se framanta bine, apois e lasa aluatul la crescut 30 de minut
Drojdia dizolvata in apa calda se amesteca impreuna cu faina, margarina si putina sare. Se framanta bine, apois e lasa aluatul la crescut 30 de minute. Se pun pastele la fiert, iar dupa 5-6 minute, se scot si se scurg. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu zacusca. Se ia apoi aluatul si se imparte in 12 bucati. Se intinde fiecare bucata sub forma de discuri, se pune umplutura de zacusca si melcisori pe jumatate de disc, se indoaie, se lipesc marginile, apoi se introduc in cuptor pentru 20 de minute.
Pot fi servite atat calde cat si reci. Alte retete culinare:
Papanasi Chiftele Saratele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii