Placintele de dovlecei fac parte din aperitivele cu legume delicioase. Ingredientele de baza ale retetei sunt: dovlecei, ceapa, usturoi.
Placintelele de dovlecei se prepara astfel: spalam dovleceii si ii dam prin razatoare apoi ii asezonam cu sare si ii amestecam bine, dupa care ii acoperim cu un prosop curat si umed si ii lasam asa timp de 10 minute. Se scurg foarte bine cu ajutorul prosopului si se calesc la foc mic in 2 linguri de ulei, ceapa si usturoi. Separat batem ouale cu faina pana facem o coca moale peste care se pune branza, piperul, boiaua si ierburile. Aluatul aromat se combina cu dovleceii. Cu o cana luam din aluat si punem intr-o tigaie in care am incins uleiul.
Alte retete cu dovlecei recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii