Pregatim asa: Speli legumele, le cureti, le tai cubulete si le pui in tigaie la calit pana sunt bine patrunse. Adaugi si kaizerul taiat fasii. Adaugi
Pregatim asa:
Speli legumele, le cureti, le tai cubulete si le pui in tigaie la calit pana sunt bine patrunse.
Adaugi si kaizerul taiat fasii. Adaugi apoi si ananasul taiat cubulete si un pic de suc din compot. Mai lasi legumele pe foc 10 minute, cat sa-si traga gustul dulceag de la ananas si le scoti pe hartie absorbanta.
Din foile de foitaj tai diferite forme si le dai la cuptor circa 10 minute.
Cand dai la cuptor, ungi cu un ou pentru a prinde culoare aurie. Cand portofelele s-au rumenit, le scoti din cuptor, le tai capacul de deasupra si adaugi legumele. Razi cascavalul si mai dai la cuptor 10 minute.
Alte retete
Mancare de mazare
Spanac
Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii