Praz la cuptor

Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de praz
  • 2 linguri de sos alb
  • 1 pahar de 50 g unt
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Taiem maruntse taie bucati mici, se spala si se fierbe in sos alb (se dizolva faina in rece, turnand le putin cate putin si amestecand mereu. Apoi se adauga untul si se amesteca bine).

Se adauga le ramas, se lasa sa dea cateva clocote, si se pune compozitia intr-un vas termorezistent.

Se presara deasupra cascaval ras, se adauga cateva bucatele de unt si se da la cuptor, sa se gratineze.
Este o reteta usoara

Alte retete

Supa de legume

Legume la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc