Alegem fire de praz mai groase, care se taie bucati de 2 cm lungime. Se scoate miezul, pastrandu-se foile din exterior, care nu se desfac. Din carnea
Alegem fire de praz mai groase, care se taie bucati de 2 cm lungime. Se scoate miezul, pastrandu-se foile din exterior, care nu se desfac. Din carnea tocata, painea inmuiata si bine stoarsa si miezul de praz, oparit, scurs si tocat, se prepara o umplutura. Aceasta se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi se umplu „tuburile" de praz si se asaza intr-o cratita.
Separat, se prepara sosul.
Se pregateste un rantas alb din cantitatile de faina si unt, care se stinge cu un pahar de vin alb, amestecat cu zeama de carne si bulion.
Se toarna sosul peste „tuburile" de praz, se da vasul la
cuptor si se lasa pana scade sosul si stratul de deasupra
capata o culoare aurie. Preparatul se poate servi fierbinte
sau rece. In ultimul caz, untul folosit la pregatirea sosului se va inlocui cu ulei.
Alte retete
Spanac la cuptor
Placinta cu spanac
Mancare cu sparanghel
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaA iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!
Rulada cu sunca si branza de capraPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii