Rosii portugheze

Se taie un capacel fiecarei rosii, in partea dinspre peduncul, se scobesc si se presara cu putina sare. Se pune orezul la fiert in circa 5 pahare de a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 linguri de orez
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri de maioneza picanta
  • 1 capatana de salata verde
  • 2 oua fierte tari

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, in partea dinspre peduncul, se scobesc si se presara cu putina sare.

Se pune orezul la fiert in circa 5 pahare de apa.

Apoi se strecoara si se amesteca bine cu maioneza si cu ardeii copti, curatati si taiati marunt.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se asaza pe un platou tapetat cu frunze de salata.

Se orneaza cu ou fiert.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci