Rosii portugheze

Se taie un capacel fiecarei rosii, in partea dinspre peduncul, se scobesc si se presara cu putina sare. Se pune orezul la fiert in circa 5 pahare de a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 4 linguri de orez
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri de maioneza picanta
  • 1 capatana de salata verde
  • 2 oua fierte tari

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, in partea dinspre peduncul, se scobesc si se presara cu putina sare.

Se pune orezul la fiert in circa 5 pahare de apa.

Apoi se strecoara si se amesteca bine cu maioneza si cu ardeii copti, curatati si taiati marunt.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie si se asaza pe un platou tapetat cu frunze de salata.

Se orneaza cu ou fiert.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori