Rosii umplute cu conopida

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Se presara putina sare in interior. Conopida se fierbe in apa cu sare, a

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 1 conopida
  • 1 lingura de unt
  • 1/2 lingura de faina
  • 1/2 cana de
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite.

Se presara putina sare in interior.

Conopida se fierbe in apa cu sare, apoi se pasireaza.

Se adaugi cascavalul si un sos preparat astfel: se caleste faina in unt topit si se adauga, treptat, le.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se pune deasupra putin unt si se presara putina verdeata.

Se lasa 10 minute la cuptor.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori