Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Se presara putina sare in interior. Conopida se fierbe in apa cu sare, a
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu ajutorul unei lingurite.
Se presara putina sare in interior.
Conopida se fierbe in apa cu sare, apoi se pasireaza.
Se adaugi cascavalul si un sos preparat astfel: se caleste faina in unt topit si se adauga, treptat, le.
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se pune deasupra putin unt si se presara putina verdeata.
Se lasa 10 minute la cuptor.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii