Rosii umplute cu maioneza

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se strecoara fasolea. Fasolea si morcovii se taie marunt. Se amesteca apoi legumele cu sardelele,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii mari
  • 250 g mazare fina
  • 2 morcovi fierti
  • 250 g fasole verde fiarta
  • 100 g masline
  • 1 capatana de salata
  • 100 g sardele
  • 1/2 cana de maioneza
  • 2 oua fierte tari

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.

Se strecoara fasolea.

Fasolea si morcovii se taie marunt.

Se amesteca apoi legumele cu sardelele, taiate marunt si se adauga maioneaza.

Se umplu rosiile cu acest amestec si se aseaza pe un platou pe care se pun frunze de salata.

Se decoreaza cu rondele de ou si jumatati de masline.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori