Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se strecoara fasolea. Fasolea si morcovii se taie marunt. Se amesteca apoi legumele cu sardelele,
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.
Se strecoara fasolea.
Fasolea si morcovii se taie marunt.
Se amesteca apoi legumele cu sardelele, taiate marunt si se adauga maioneaza.
Se umplu rosiile cu acest amestec si se aseaza pe un platou pe care se pun frunze de salata.
Se decoreaza cu rondele de ou si jumatati de masline.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaTaie in patru merele decojite si scoate-le miezul. Cantareste 1,25 kg de mere si taie-le cubulete. Pune cubuletele impreuna...
Gem de mere cu miereSe spala creierul, se curata de pielita si se fierbe in apa cu sare si cu putin otet. Dupa ce a fiert, se scoate si se lasa...
Salata de creier de boeufTarta cu branza este foarte usor de preparat. Este o prajitura cu branza delicioasa, usoara cu aroma discreta de vanilie.
Tarta simpla cu branzaPunch fara alcool pentru copii cu ingrediente 100% naturale
Punch pentru copiiPentru retete dietetice! E prima data cand am incercat reteta si mi-a placut! Cred ca merita incercata !
Furnici in copacMi-a placut ideea prajiturii cu rulada in mijloc de cand am vazut-o la Diana, iar acum a venit timpul sa o pun in aplicare.A...
Prajitura cu rulada si mousse de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii