Rosii umplute cu ton

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se sareaza in interior, se stropesc cu otet si se lasa cu gura in jos pe hartie pergament 1/2 ora.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 100 g ton
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • otet
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.

Se sareaza in interior, se stropesc cu otet si se lasa cu gura in jos pe hartie pergament 1/2 ora.

Intre timp, se prepara o pasta din ton, zeama de lamaie, maioneza, piper si sare.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.

Se aseaza fiecare rosie pe o foaie de salata, se aranjeaza pe un platou si se presara cu patrunjel tocat.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc