Rulouri de dovlecei

Spalam dovleceii bine bine si ii taiem pe lung, nu prea subtire insa, pt ca se inmoaie prea tare dupa prajire si nu-i mai putem manvra. Prajim dovlec

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de dovlecei

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • un cartof mare
  • un morcov
  • putina maioneza vegetala
  • un ardei kapia
  • ierburi aromate
  • putina sare
  • branza tofu

Mod de preparare

Spalam dovleceii bine bine si ii taiem pe lung, nu prea subtire insa, pt ca se inmoaie prea tare dupa prajire si nu-i mai putem manvra.

Prajim dovlecelul pe grill, fiecare dupa posibilitati, eu una am d'ala de aragaz, cu apa.

Intre timp, fierbem morcovul si cartoful, taiate cat mai marunt, ca sa fiarba repede.

Legumele fierte se piseaza, impreuna cu 1-2 linguri de maioneza (vegetala in cazul meu) si verzaciunile de tot felul.

Pe fiecare felie de dovlecel, plasam pireu de legume (o lingura buna), o bucata de tofu si o feliutza de ardei. Rulam, fixam cu scobitoare.
Pofta buna!

Reteta Rulouri de dovlecei a fost propusa de Gospodini pe forum culinar.ro

Alte retete cu dovlecei gasiti aici:

Risotto cu dovlecel si creveti,

Barcute din zucchini, dovlecel umplut,

Frigarui de dovlecel, cartofi, carne si linte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci