Daca aveai impresia ca titlul e gresit, ei bine, nu e. Intr-adevar este o reteta raw de aperitive cu dovlecel si branza, branza din caju.
In primul rand, daca nu credeai ca exista branza caju, urmareste reteta pentru a ti-o prepara tu acasa.
Odata ce ai branza facuta, intinde-o cu grija peste feliile de zucchini si ruleaza-le cu grija.
Amesteca restul ingredientelor intr-un blender, pune prima data ciupercile, si mixeaza-le dupa bunul plac, cat de fin doresti.
Aseaza rulourile de zucchini in farfurie si pune deasupra sosul.
Rulourile de zucchini cu branza raw se servesc cu sosul de rosii si ciuperci.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseChiar si cu raceala asta care nu imi da pace, tot nu puteam sta degeaba. Pentru crema si blat m-am inspirat de la Miha, a...
Desert prajitura cu nuci pralinateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii