Rulouri din ardei copti

Ruolurile din ardei copti sunt niste aperitive rapide, ce sunt foarte aspectuoase si isi merita locul pe orice masa de sarbatoare. Urmareste reteta culinara si prepara si tu aceste aperitive deosebite.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Rulouri din ardei copti

Ingrediente

  • 2 ardei grasi galbeni sau portocalii
  • de dimensiune medie
  • taiati in jumatati
  • Umplutura la alegere

Mod de preparare

· Se incalzeste AirFryer la 220°C.

· Se aseaza ardeii grasi in sita friteuzei, care se introduce apoi in AirFryer. Se seteaza cronometrul la 10 minute si se coc ardeii pana cand coaja lor devine usor arsa.

· Se pun ardeii intr-un bol, se acopera cu un capac sau o folie de plastic si se lasa timp de 15 minute.

· Se taie apoi in jumatati pe lungime, se curata de seminte si se decojesc.

· Se pune deasupra lor o umplutura la alegere si se ruleaza, incepand de la capatul cel mai ingust.

· Se fixeaza cu furculite pentru aperitive si se aseaza pe un platou.

Timp pregatire: 10 minute + 15 minute pentru ca ardeii sa se patrunda

AirFryer: 10 minute

Umpluturi pentru ardeii copti:

4

Ansoa cu capere

Se scurge uleiul dintr-o conserva de fileuri de ansoa si se taie marunt. Se amesteca cu un catel de usturoi zdrobit, 2 linguri de capere tocate marunt, 2 linguri de patrunjel tocat marunt si piper negru proaspat macinat.

Feta cu ceapa verde

Se zdrobesc 100 g de branza feta si se amesteca cu o ceapa verde taiata in felii subtiri si 2 linguri de oregano tocat marunt.

Ton cu ceapa rosie

Se scurge uleiul dintr-o conserva de ton si se amesteca pestele cu o ceapa rosie tocata marunt, 1 lingura de coaja de lamaie rasa, 2 linguri de capere, sare si piper negru proaspat macinat dupa gust.


Al optulea indiciu, si ultimul, din concursul "Aerul este noul ulei" este: gustos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
2
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
3
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
4
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide