Sunca se taie felii, nici prea subtiri, nici prea groase, in asa fel incat sa se poata rula fara sa se rupa. Pe aceste felii se pune cate putina sala
Sunca se taie felii, nici prea subtiri, nici prea groase, in asa fel incat sa se poata rula fara sa se rupa. Pe aceste felii se pune cate putina salata boeuf, se ruleaza numai o data, se asaza pe o farfurie si se garnisesc cu felii de oua fierte si cu ridichi de luna.
Se orneaza cu masline si frunze de salata verde.
Alte retete:
Ciuperci umplute Rulada de pui cu ciuperci si kaiser Rulada cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii