Sunca se taie felii, nici prea subtiri, nici prea groase, in asa fel incat sa se poata rula fara sa se rupa. Pe aceste felii se pune cate putina sala
Sunca se taie felii, nici prea subtiri, nici prea groase, in asa fel incat sa se poata rula fara sa se rupa. Pe aceste felii se pune cate putina salata boeuf, se ruleaza numai o data, se asaza pe o farfurie si se garnisesc cu felii de oua fierte si cu ridichi de luna.
Se orneaza cu masline si frunze de salata verde.
Alte retete:
Ciuperci umplute Rulada de pui cu ciuperci si kaiser Rulada cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii