Salata de ardei copti cu sos de smantana este un aperitiv incredibil de gustos, o combinatie de arome deosebita, un aperitiv cu adevarat festiv.
Se spala ardeii, se sterg bine cu prosoape de hartie, apoi se coc pe plita sau gratar, pana se inmoaie.
Se scot intr-un bol si se acopera imediat (pentru a se curata mai bine) cu folie alimentara, pana se racesc.
Ardeii se curata apoi de coaja si se indeparteaza cotorul si semintele. Pulpa ramasa se taie in fasii lungi si subtiri.
Intr-un bol se amesteca smantana cu fasiile de ardei, busuiocul tocat marunt, sucul de lamaie si uleiul de masline. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Salata de ardei copti cu branza se serveste dupa ce a stat la frigider 1-2 ore.
Cele doua functii Philips Multicooker ce ma atrag sunt:
-Tehnologia cu incalzire 3D. Caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci in mancare.
- Cele 12 programe diferite de gatire care pot indeplini toate poftele familiei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii