Salata de beouf este o salata clasica pentru sezonul rece si este ideala pentru mesele festive.
Mod de preparare:
Se spala si se curata legumele. Se fierb morcovii, separat, cartofii se fierb in coaja. Tot separat, se fierb doua oua. Carnea se va fierbe si ea separat.
Dupa ce au fiert legumele, acestea se taie in cubulete, inclusiv albusurile de la cele doua oua fierte.
Se procedeaza asa si restul de ingrediente care au fiert. Muraturile se taie si ele in cubulete. Ingredientele se amesteca bine, se presara sare si iar se amesteca.
Separat, se face maioneza din 2 galbenusuri de ou fierte tare si 1 lingurita de mustar, un praf de sare si un galbenus crud. Se amesteca bine. Se adauga, treptat, ulei pana la omogenizare. Albsurile de ou se toaca si se adauga in salata boeuf.
Se amesteca o parte din maioneza obtinuta cu salata boeuf, iar restul, un pic, se pastreaza pentru decor.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Salata boeuf se serveste rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSe fac foarte repede si sunt foarte buni.
Biscuiti cu chipsuri de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii