Pentru salata de boeuf cu carne de vita cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa multa, in vas acoperit. Separat, carnea si restul legumelor se pun la fiert.
Pentru salata de boeuf cu carne de vita cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa multa, in vas acoperit.Separat, carnea si restul legumelor se pun la fiert, ca pentru supa. Apoi s escurg bine si se toaca marunt. Dupa ce s-au fiert, cartofii se curata de coaja si se taie si ei marunt, iar castravetii se taie in doua, se pun in strecuratoare si dupa ce s-au scurs, se toaca marunt.Legumele taiate, carnea si jumatate din cantitatea de maioneza se amesteca, s elasa 10 minute, dupa care se potriveste gustul cu sare. Apoi, se aseaza pe un platou si se niveleaza cu un cutit cu lama lunga trecut prin apa rece. Se acopera cu restul maionezei care, la fel se niveleaza cu un cutit cu lama lunga. Decorarea finala la salata de boeuf este obligatorie, dupa imaginatia fiecarei gospodine.
Salata de boeuf cu carne de vita se serveste rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii