Este un aperitiv delicios care se pregătește foarte repede.
Se pregătește un sos de maioneza sau se poate folosi unul din comerț, de post sau cum va place. Se rade pe răzătoarea mică țelina, apoi se amesteca cu sosul de maioneza. Se adaugă sare și piper alb după gust. Se taie ceapa mărunt și se adaugă în salată. Se pot folosi frunze de ceapa verde pt aspect. Se ornează cu măsline.
Se servește cu pâine prăjită.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii