O reteta delicioasa
Pregatim maioneza - fierbem doua oua, le curatam si punem intr-un castron 2 galbenusuri fierte si 2 galbenusuri crude, le sfaramam cu o furculita foarte bine, sa se faca pasta si apoi incepem sa adaugam cate un strop de ulei si amestecam doar intr-o singura directie, cu o lingura de lemn; cand maioneza se ingroasa, adaugam mustarul si continuam sa amestecam, pana consideram noi ca este suficienta maioneza. Apoi mixam vinetele si peste ele, adaugam maioneza si ceapa tocata marunt cu un cutit, nu la robot , nu la masina de tocat carne, deoarece va capata un gust amarui si se va strica gustul la salata, si adaugam sare dupa gust, apoi omogenizam bine salata, o punem intr-un vas si o ornam cu masline fara samburi. Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii