O reteta tare buna
Cartofii se pun la fiert in coaja, se pune sare si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Cand sunt gata, se scurg de zeama, se pune apa rece, lasand cateva minute, se scurge apa si se curata. (de la apa rece se curata mai usor). Se taie cuburi cartofii si se pun intr-un castron inalt. Castravetii ii taiem tot cuburi, la fel si albusul de la oul fiert. Ceapa se taie solzisori, se freaca cu putina sare, se pune putin ulei de masline si otet si se lasa deoparte. Mazarea se scurge de apa si se adauga peste cartofii si castravetii taiati. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se pune si ceapa cu otetul si se amesteca. Se pregateste maioneza din galbenusul fiert cu cel crud, punem ulei treptat, sare si piper si putin mustar. Din maioneza formata, punem in salata de cartofi, o amestecam bine si se poate servi. Pofta buna!
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)O mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantana
Comentarii