Pentru salata simpla de vinete se coc vinetele la foc viu, pe jaratec sau la flacara de aragaz. Se curata repede de coaja, cu grija sa nu ramina bucatele negre.
Pentru salata simpla de vinete se coc vinetele la foc viu, pe jaratec sau la flacara de aragaz. Se curata repede de coaja, cu grija sa nu ramina bucatele negre. Se pun pe un fund de lemn putin inclinat sa se scurga. Apoi se toaca cu un satir de lemn. Se trec intr-un castron si cu o lingura de lemn se bat bine cu uleiul turnat putin cite putin. Cine doreste poate adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. Se pune sare. Se aranjeaza pe un platou, garnisite cu felii de rosii.
Se servesc cu ceapa taiata marunt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii